Cafe sjakk Cafe sjakk logo

Spillesteder for sjakk i Ålesund

Steder hvor du kan spille sjakk på cafe i Ålesund. Klikk på cafenavnet for å se mer informasjon om cafeen. Fra listen kan du som medlem velge hvilke cafeer du selv vil bli invitert til.

Det er ingen spillesteder i Ålesund ennå. Snakk med en cafe som vil ha flere gjester, hjelp dem å opprette et cafe medlemskap for spilling. Registrer deg og helst en annen som spiller medlemmer, så kommer det flere etter hvert. Et oppslag i cafeen er ofte alt som skal til.

 

Sjakkspillere nær Ålesund

Personer nær Ålesund som ønsker å spille sjakk på cafe:

Det er ingen spillere nær Ålesund ennå. Opprett deg selv som spiller og inviter med kjente, så blir flere sjakkspillere med etter hvert.

 

Sjakklubber nær Ålesund

Cafesjakk.com arbeider med å legge inn sjakklubber nær Ålesund, men dette er ikke ferdig ennå. Cafesjakk er for alle typer spillere fra de som er mest interesserte i de sosiale til de som ønsker å spille sjakk i sjakklubber og sjakk turneringer. De om spiller bedriftssjakk på kantina på jobben kan registrere kantina som cafe og forenkle administrasjonen ved å bruke CafeSjakk.com.

 
    Arendal     Bergen     Bodø     Drammen     Fredrikstad     Hamar     Kongsberg     Kristiansand     Oslo     Skien     Stavanger     Tromsø    Trondheim     Tønsberg     Ålesund    

Copyright © 2013 ObjectLabs a.s, Aschehougsvei 6, 0587 Oslo. Weben bruker cookies.